19 November 2008

Jaja Jumpa Harta Karun

Tahniah Jaja sebab short film karya anda diterima untuk dihasilkan.
Good luck dan selamat berjaya dengan karya anda.
Here come the new Director


Notajaja : Insyallah, gua dan rakan - rakan gua akan sapot lu Jaja dari segala aspek fizikal, rohani, mental dan juga kecergasan...Wuakakaka!!! Tapi ingat wahai Jaja, lu hutang gua Burger King. Gua mau tuntut hak gua nanti...ingat!!!

4 comments:

coffeeHolic said...

huhu, terharu aku aang buat entri post ni. terima kasih na kawan. aku cuma boleh janji yang aku akan buat yang terhabis baik untuk filem aku ni. thanks lewan! aigo! ko pon kerja keras na. target kits 5 tahun dari sekrng masing2 dah ada kedudukan! hehehe. burger king? tak da hal la . tp aang kena mintak izin bini aang dulu la. hahahaha! tq wan.

rockaaza said...

cilako lu...den x kawin lg, maso bilo plak den ado bini ha...huahahahaha selamat berjaya no mypren...
haha...5 tahun dr skang den xdak dah dlm industri ni...den balik duk kampung bela kambing ja....lg senang jaga...hahaha

AzizulHafiz said...

aku pun nak beger king!!!!

Melodi Aku said...

nyemak je azizul ni.




kalau jaja tak tahu burger king terdekat di puncak. aku bole tolong pertaruhkan nyawa tunjuk jalan ke jelutong hill